Geef je fiets een nieuwe look met fietsaccessoires

Geef je fiets een nieuwe look met fietsaccessoires

Ben je de uitstraling van je fiets zat maar wil je geen nieuwe kopen? Geen nood, want met fietsaccessoires kun je jouw fiets een heel nieuwe look geven. Er zijn een hele hoop producten waarmee je jouw fiets helemaal gezellig en vrolijk maakt. In deze blog zullen wij een aantal producten noemen en wat je er precies mee kan. Fietsaccessoires hoeven niet duur te zijn en zijn daarom voor iedereen toegankelijk.

 

Fietsaccessoires in overvloed

Er zijn een hele hoop fietsaccessoires te krijgen tegenwoordig. Wij hebben een aantal populaire onder elkaar gezet. Je kunt het zo gek en vrolijk maken als jezelf wilt. Zolang de veiligheid uiteraard maar gewaarborgd wordt. Hieronder vind je een aantal producten die leuk zijn om je fiets mee op te pimpen:

 

  • Fietsbel: in het verkeer is het goed dat je jezelf kan laten horen. Daarom is een fietsbel echt heel erg belangrijk. Bij een gevaarlijke situatie is het goed dat je kan laten horen dat je daar fietst. Ook is het handig voor als je iemand voorbijgaat. Bel even voordat je gaat passeren want als mensen schrikken kunnen mensen onverwachte bewegingen maken. Dus niet alleen ter decoratie maar ook voor veiligheid is dit een aan te raden product.
  • Fietsstickers: dit is een hele leuke voor op de fiets. Hiermee fleurt de hele fiets gelijk op. Ook voor kinderen is het heel erg leuk om de fiets te beplakken met stickers. Het geeft een unieke look want niemand anders heeft dan nog precies dezelfde fiets. Fietsaccessoires zijn echt een leuke toevoeging!
  • Bloemenslingers: ook bloemenslingers zijn leuk om te gebruiken op je fiets. Je kunt deze bijvoorbeeld om je stuur heen wikkelen of aan je bagagedrager knopen. Dit geeft een vrolijk effect met de bloemetjes.
  • Spaakkralen: wie kent ze niet? Dit is toch wel een bekende onder de fietsaccessoires. Zo een beetje iedereen had deze vroeger aan de spaken zitten. Het geluid wat spaakkralen maken als je gaat fietsen is echt iets nostalgisch. Daarom ook erg leuk om op de fiets te hebben!
  • Fietsverlichting: niet alleen een fietsbel is belangrijk voor de veiligheid. Ook fietsverlichting is heel erg belangrijk. Het is namelijk goed om zichtbaar te zijn in het donker. Ongelukken zitten in een klein hoekje en gebeuren vaak door niet zichtbaar zijn in het verkeer. Hiermee verklein je daarom de kans.