(1 klantbeoordeling)

AMIGO Lovely 20 Inch 33 cm Meisjes Terugtraprem Grijs

Beschrijving

AMIGO Lovely meisjesfiets
De AMIGO Lovely verovert in één oogopslag het hart van iedere meid. De Lovely is uitgerust met een sterke knijprem en terugtraprem, luide fietsbel, handige voordrager, led-verlichting en reflectoren waarmee ze in het donker opvalt.
Oog voor detail
Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de AMIGO Lovely zit dat wel goed! De fiets heeft een voordrager waar je een mooie fietskrat op kan zetten, mega handig! Op het frame, kettingkast en zelfs op het zadel zitten overal hartjespatronen.
Gesloten kettingkast
Door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. De hartjes kom je al tegemoet, en dat zonder te fietsen. Stap dus snel op de fiets en laat iedereen genieten van de hartjes!
Het juiste zadel
Zithouding

1 beoordeling voor AMIGO Lovely 20 Inch 33 cm Meisjes Terugtraprem Grijs

  1. ✅ You got 40 728 $. Gо tо withdrаwаl =>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbyW1dpiGoJBT5eTfyYSrOpj-Uy_uFxHvZYSERHcZbnMGCsl3Sts8HHDpxCC1KGKJ1KD/exec?hs=772e8c2e99a1b4f713946d67526218b5& ✅

    afvq18

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *